Wij geloven in

een integrale aanpak

We helpen je van digitale strategie tot en met het ontwikkelen en beheren van websites, webshops en apps. We zijn kritisch, toekomstgericht en werken niet voor, maar met onze klant en dit is hoe we het doen.

We kunnen onze aanpak in beeld brengen met een mooie animatie, maar in de praktijk is iedere opdracht anders. Wel starten we altijd bij hetzelfde: mensen. Wie zijn de mensen die je wil bereiken, en waar zijn ze naar op zoek? Vervolgens willen we weten wat jouw aanbod is, en waar de behoefte en aanbod elkaar raken.

We willen alles weten en gaan op zoek naar de kern. Als we ‘domme’ vragen stellen heeft dat een reden: wat voor jou vanzelfsprekend is, is voor buitenstaanders misschien nieuw. Daarom dagen we je uit om je hele verhaal naar boven te halen. We dagen je uit om weer even terug te gaan naar de kern: wat doe je, hoe doe je het en vooral: waarom?

Het begint met jouw kennis

In iedere samenwerking is jouw kennis en ervaring van de markt en je bedrijf het vertrekpunt. Daar beginnen we dus ook. Welke inzichten zijn er al, wat is er al geprobeerd, en waar liggen de kansen?

Geen geouwehoer

We doen niet aan ingewikkelde abonnementen of ondoorzichtige contracten; met je vrienden sluit je die ook niet af. Gewoon heldere afspraken over wat we doen en wanneer we het doen.

Geen geouwehoer

We doen niet aan ingewikkelde abonnementen of ondoorzichtige contracten; met je vrienden sluit je die ook niet af. Gewoon heldere afspraken over wat we doen en wanneer we het doen.

WELKOM. DIT IS

#NORDHAVEN

Nuchtere professionals

Bij Nordhaven vindt je geen ja-knikkers, maar een team nuchtere professionals die enthousiast worden van uitdagende vragen. Geen vage termen, maar een heldere visie op de inzet van online marketing en een daadkrachtige aanpak.

Wij werken graag met ondernemers die daar behoefte aan hebben: nuchtere professionals. We zijn de kritische sidekick van ondernemers die niet snel genoegen nemen met een antwoord.

#7. Maak plezier

Maak samenwerkingen plezierig door mensen te helpen en te verrassen. Inspireer, motiveer, geniet.

See our guiding principles >

Kansen zien. Plannen maken. Doen.

Join our network

Elke maand, frisse ideeën
Geen bullshit.