De Nordhaven cultuur

Bij Nordhaven gebruiken we de modernste tools, nieuwste en beproefde marketingmethoden en besteden we veel aandacht aan het testen van nieuwe technologieën.

Maar bovenal doen we er alles aan om een bedrijfscultuur in stand te houden waarin nieuwsgierigheid, ambitie en ontwikkeling worden gestimuleerd.

Dit zijn onze guiding principals.

#1. Mensen eerst
Ook al zijn we dagelijks bezig met technologie, we geloven dat alles begint bij mensen. Onze teamleden, jij als onze klant en vooral: de mensen die je wilt bereiken. Wie zijn ze, wat willen ze en hoe brengen we ze in aanraking met jouw aanbod?
#2. Vraag waarom
Kinderen vragen vaak: waarom? En dat is niet zonder reden; hierdoor leren ze de wereld om zich heen te begrijpen. Zonde dat we die nieuwsgierigheid verliezen als we volwassen worden, want het is dé route naar nieuwe ideeën. Blijf nieuwsgierig, vraag waarom.
#3. Gebruik technologie en gezond verstand
Ja, deze twee gaan heel goed samen. Wees nieuwsgierig naar nieuwe technologieën en investeer in kennis om deze toe te passen. Gebruik je gezonde verstand om zinvolle ontwikkelingen van hypes te onderscheiden.
#4. Houd het eenvoudig
Mensen zijn vaak ongeduldig en snel afgeleid. Houd het eenvoudig en functioneel en communiceer om begrepen te worden.
#5. Ga voor goud
Is dit het maximale resultaat dat je kunt halen? Is het uniek, en beter dan al het andere? Wat je ook maakt, zorg dat het verschil maakt.
#6. Werk planmatig en doelgericht
Direct aan de slag gaan: voor veel mensen en natuurlijke reactie wanneer ze te maken krijgen met een inspirerende opdracht. Dat is funest. Bereid je voor en werk volgens een plan. Focus je op doelstellingen en laat je niet afleiden door getallen die leuk staan in grafiekjes, maar niet direct relevant zijn.
#7. Maak plezier
Maak samenwerkingen plezierig door mensen te helpen en te verrassen. Inspireer, motiveer, geniet.
#8. Neem je verantwoordelijkheid
Wees transparant en neem verantwoordelijkheid voor je werk. Houd de driehoeksverhouding mens, bedrijf en maatschappij in balans door te participeren in maatschappelijke initiatieven en investeer in de groei van je omgeving.

Join our network

Elke maand, frisse ideeën
Geen bullshit.