Broekman Logistics

Met internationale kantoren biedt Broekman Logistics wereldwijd logistieke oplossingen op maat. Sinds de oprichting in 1960 is Broekman Logistics uitgegroeid tot een full service logistiek bedrijf, dat gespecialiseerd is in vervoer over zee, de weg, het spoor, door de lucht en multimodaal vervoer.

EXPERTISE

  • Digitale strategie
  • UX-design
  • SEO en SEA
  • Online Marketing trainings
Website bekijken

De vraag

Broekman Logistics wil potentiële opdrachtgevers over de hele wereld bereiken en heeft Nordhaven gevraagd te helpen met het bepalen en implementeren van een digitale strategie.

De oplossing

We zijn gestart met een analyse en nulmeting, waarin we de kansen in kaart hebben gebracht. Op basis van deze analyse is besloten om te starten met het optimaliseren van de website met als doel: conversieoptimalisatie en het binnenhalen van kwalitatieve leads. Dit is uitgevoerd in samenwerking met de vaste partners van Broekman Logistics. Als onderdeel van dat team hebben wij het functioneel en technisch ontwerp voor de website gerealiseerd en zijn we verantwoordelijk voor de on-page optimalisatie.

Broekman Logistics heeft een eigen marketingafdeling en kan een groot deel van de werkzaamheden intern uitvoeren. Voor specialistisch werk zoals SEO, AdWords-campagnes en tooling helpen wij en trainen we het marketingteam.

Het resultaat

Het aantal contactaanvragen die via website binnenkomen is gemiddeld over de eerste vier maanden na livegang gestegen met 281%. Een resultaat waar we met elkaar bijzonder trots op zijn.

Gerelateerde projecten

Fleurdirect

Digital Roadmap en Data Studio

Van der Spek Uitvaart

Digitale transformatie van een uitvaartorganisatie