Wie we zijn

Je overweegt aanzienlijk te investeren in groei. Logisch dat je kritisch bent bij het selecteren van een geschikte partner. Als je voor ons kiest zullen we hetzelfde doen: kritisch zijn. Onze mensen zullen jou en je team tot het uiterste laten gaan, want wij geloven: de mooiste dingen ontstaan door lastige vragen. 

Wij zijn Nordhaven, een kleine groep creatieven, ontwikkelaars en strategen, werkend vanuit Rotterdam Delfshaven. Onze klanten zijn ambitieuze bedrijven die een stap willen maken met digitale groei.

We spelen om te winnen

Als het gaat om onze motivatie kunnen we kort zijn: we vinden dat er teveel middelmaat is. En dat is zonde, want middelmaat is saai en maakt je niet succesvol. Je klant krijgt iedere dag al een enorme hoeveelheid informatie op zich af en weet precies hoe ie alle bullshit moet vermijden. Als merk moet je relevant en waardevol zijn. Doe je dat niet, dan is het een kwestie van tijd voordat je wordt ingehaald door een snelle, wendbare speler die de klant wel geeft wat ie wil.

De teamleden van Nordhaven houden – net als jouw klant – niet van ingewikkelde verhalen of bullshit. Het team bestaat uit een mix van nuchtere, kritische mensen die het simpelweg gaaf vinden om jouw kracht op tafel te krijgen en die te vertalen naar een ijzersterke digitale propositie.

Onze mensen

Maak kennis met onze teamleden.

Lees meer

Always deliver wow

Geef jezelf een inkijkje in de wereld van Nordhaven.

Lees meer

Werken bij Nordhaven

Bij Nordhaven zijn we altijd op zoek naar talent. Bekijk onze vacatures!

Lees meer